BEREHAT SEBENTAR

Khamis, 9 Februari 2012

ASSALAM SEMUA...

Fuh... lamanya tak update blog... bukan berweb lagi.. dah keras semua web2 jd mcm batu... sampai pw pun bleh lupa noh...
Bukan apa, nak aktifkan blog ni sebab nak promote satu comunity worldwide yg sedang jd fenomena sekarang (tahun ni) sampai di irihati oleh gergasi2 website sedia ada termasuk facebook. So ingat nak guna blog ni utk berkongsi dgn kekawan yg ada minat.
Tuan2 jgn bimbang setakat apa yg saya faham dan tahu, menyertai comunity ni totaly free, tiada sebarang urusniaga jual atau beli utk buat keuntungan.
Untuk yg berminat boleh cari maklumat pasal 'wazzub the power of we' yg jugak ada blognya sendiri. Untuk join sama silalah klik ke personel link saya ni noh... kepada yang mahu, yg tk mahu tk pa.. http://signup.wazzub.info/?lrRef=977b34af

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam